Nässjö Läkarhus - passion för kvalitet.

Hos oss finns ett komplett primärvårdsutbud, vi har fullständig laboratorieservice där du kan lämna dina prover. Röntgen sker på Höglandssjukhuset i Eksjö. Vi har spetskompetens i form av specialiserade sjuksköterskor inom bland annat diabetes, astma, övervikt och andra riskfaktorer samt vaccinationer. Vi erbjuder även hjälp av rehabiliterings- och psykosocialt team med sjukgymnast, kurator, psykolog, arbetsterapeut, beteendevetare och rehabiliteringssamordnare. Teamarbete är en viktig del av vår verksamhet, genom att samarbeta flera kompetenser kan vi hjälpa dig som patient på bästa sätt.

Hela teamet har en sammansättning som garanterar hög kompetens så att vi kan hjälpa dig på ett professionellt sätt med livsstilsförändringar, hälsokontroller och utfärdande av olika intyg. Vi har även tillgång till medicinsk fotvård och dietist för diabetiker, reumatiker, överviktiga och övriga högt prioriterade grupper.

Våra mål är att ha proffesionellt bemötande, bästa tänkbara tillgänglighet, hög medicinsk kompetens och att du som patient skall känna dig trygg och nöjd hos oss

Vision, Värdegrund & Kvalitet

Nässjö Läkarhus följer visionen och värdegrunden som gäller för hela Carballo Klinic AB´s koncern. Ledorden ”Passion för kvalitet” strävar efter hög kvalitet och innebär att vi gör rätt saker i rätt tid och alltid levererar en högkvalitativ vård, vi lägger därför mycket stor vikt vid både rekrytering av kompetent personal och uppföljning av avvikelser vilket i sin tur ger oss möjlighet till ständiga förbättringar. Principerna i ”LEAN-Healthcare” utgör en naturlig och central del i verksamheten. 

Vårdcentralen Nässjö Läkarhus finns i centrala Nässjö och erbjuder dig snabb tillgång till sjukvård när du behöver det.

Vi finns i före detta Mariahemmet (Mariagatan 30). Vi har telefontider och god tillgänglighet till bokningsbara tider alla vardagar, och samabetar med Nässjö kommun för att erbjuda hemsjukvård och palliativvård.

Med andra ord ett professionellt omhändertagande på en plats där det dessutom ska vara roligt att vara kund!

Nässjö Läkarhus är en del av CK klinikerna, för mer information om koncernen, besök hemsidan: CK Klinikerna